Sluit je aan bij ons dealernetwerk

Welkom professionele motorhome handelaars!

Of je nu een doorgewinterde motorhome handelaar bent of net begint met het verkennen van de handel, bij CamperDeal zijn we op zoek naar partners zoals jij. Als je je bij ons aansluit als handelaar, zullen we je op de hoogte houden van onze nieuwste motorhomes via e-mail en krijg je de mogelijkheid om te bieden op onze motorhomes. Om met ons samen te werken als handelaar, is het hebben van een geldig BTW-nummer essentieel. Zodra je je hebt aangemeld, zullen we contact met je opnemen om je bedrijfsintenties te bespreken.

Let op, CamperDeal biedt geen garantie op de verkochte motorhomes. Onze verkoop is uitsluitend gericht op handelspartners en niet op particuliere kopers.

Als je klaar bent voor een vruchtbare samenwerking, vul dan het onderstaande formulier in. We kijken uit naar een succesvolle zakelijke relatie.

Wil je kopen als particulier?

Dan raden we je aan om een motorhome te kopen bij een betrouwbare dealer zoals Dicar of Hainaut Caravaning. Helaas biedt CamperDeal geen directe verkoopmogelijkheid voor particulieren.

 

Meld je hier aan als handelaar