Krijg de beste prijs voor je mobilhome

Ontdek de waarde van je motorhome

Koppel is enthousiast over verkoop motorhome 3 (2)

Onze Eenvoudige Werkmethode

Online Prijsaanvraag

Vul ons eenvoudige online formulier in voor een prijsaanvraag voor je motorhome en geef een geschikt moment aan voor een telefoongesprek.

Telefoongesprek

We bespreken de staat van je motorhome tijdens een telefoongesprek en geven je onze definitieve prijs.

Betaling en Overhandiging

Na verificatie van de motorhome en bevestiging van de betaling op je rekening, nemen we de motorhome over. Je zekerheid van correcte betaling is onze prioriteit.

Meerwaarde van CamperDeal

Zo zorgen wij dat jij de beste deal maakt:

Beste prijs

Profiteer van ons uniek Europees netwerk van kopers en verkoop uw motorhome tegen de hoogste prijs in de markt.

Snelle en veilige betaling

Maak gebruik van onze snelle en veilige betaling, waarbij u het geld op uw rekening ontvangt voordat de motorhome wordt overhandigd.

Eenvoudige en zorgeloze afhandeling

Verkoop uw motorhome zonder zorgen, waarbij wij de motorhome kopen in de staat waarin hij zich bevindt.

Thuis afhalen mogelijk

U hebt de keuze heeft om de motorhome bij ons in Geel af te leveren, of wij kunnen de motorhome bij u thuis komen afhalen.

Topscore op Google review

Wat onze klanten zeggen:

Vlotte en vriendelijke afhandeling van de verkoop van mijn motorhome. Alles was binnen drie dagen afgewerkt. Een bedrijf om 'u' tegen te zeggen. Het onthaal aan de telefoon was vriendelijk en de medewerkers waren vlot en vriendelijk. Kortom, we zijn zeer tevreden. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Jules, doe zo verder.

Een aanrader om op die manier je mobilhome te verkopen. De zaakvoerder is gemakkelijk telefonisch te bereiken. Ze bieden een aanvaardbare prijs. Ze zorgen voor al het papierwerk en je krijgt je geld voordat de mobilhome de deur uit gaat.

Na een paar weken gerommel met 2dehands hebben we snel een verkoop kunnen sluiten. De zaakvoerder was vriendelijk en hield zich aan zijn woord. De betaling werd nog dezelfde dag geregeld en we zijn een mooie prijs overeengekomen.

Onze Benimar bij hen verkocht. Snelle afhandeling. Zelf betalen ze de financiering terug. Geen papierwerk, geen beslommeringen. Enkel sleutels, papieren en boekjes afgeven. Het geld staat binnen 2 dagen op de rekening. En Jules is een super vriendelijke en respectvolle handelaar. Camperdeal is een echte aanrader voor de verkoop van uw camper.

FAQ

Veelgestelde vragen:

Is prijs aanvragen via Camperdeal volledig gratis?

Ja, het hele proces van waardebepaling en de motorhome thuis afhalen is gratis voor jou.

Wanneer wordt de betaling overgemaakt?

Als wij naar jouw thuis komen, zullen wij eerst de motorhome inspecteren of alles overeenkomt met de eerdere omschrijving. Vervolgens zullen we de motorhome betalen via een instant betaling. Als het geld op jouw rekening staat, nemen wij de motorhome mee.

Als je liever de motorhome naar ons brengt, kan dat ook. Wij zullen dan bij ons de motorhome inspecteren. Als alles juist is, betalen wij ook via een instant betaling. Daarna kan je met een gerust gemoed weer naar huis vertrekken.

Waarom zou ik aan Camperdeal verkopen?

Camperdeal geeft je de mogelijkheid om te verkopen op een eenvoudige en veilige manier.

Als je verkoopt via Camperdeal vermijdt je:

  • De inspanning en kosten van het plaatsen van advertenties
  • De organisatie van afspraken en proefritten met vreemden
  • Het waardeverlies van jouw camper door de verloren wachttijd die nodig is voor dat een iemand jouw motorhome wil kopen.
  • Door ons breed Europees netwerk van klanten, kunnen wij beter prijzen bieden dan andere opkopers.
  • Als serieus bedrijf garanderen wij een correcte en betrouwbare afhandeling.